K425

Hankook Kinergy Eco K425 nyárigumi.

A Kinergy eco üzemanyag-takarékos technológiát új anyagok kombinációjával mint pl. nano-méretű szilika részecskékkel és új keverési technológiával fejlesztették ki. Ezek a technológiák elősegítik a üzemanyag-felhasználást, mind pedig a vizes úton való fékezési teljesítmény javítását.

Ezt a gumiabroncsot úgy tervezték, hogy megfelelő utazási komfort mellett maximálisan hatékony üzemanyag-felhasználást biztosítson. A kényelem és a hatékonyság ilyen kombinációját a Hankook rezgésszabályozó technológiája tette lehetővé.

Mit tud a Hankook K 425 nyári gumi?

A Hankook nyári gumijai számos előnnyel rendelkeznek. A vadonatúj keverési technológiának és a szilikanano részecskék alkalmazásának köszönhetően az abroncs gördülési ellenállása jelentősen lecsökkentett a hagyományos abroncsokéhoz képest. Így a Hankook abroncs környezetbarát tulajdonsággal is el van látva.

A gumi felülete asszimetrikusra, illetve félminta árkosra lett kialakítva, a futófelület nagyságát pedig megnövelték, aminek köszönhetően az abroncs nagyobb menetstabilitást és jobb kezelhetőséget kapott. A vibrációcsökkentő technológia lehetővé teszi a zavaró rugózás majdnem teljes megszüntetését. Ezen kívül csökken a gumi hőfejlesztése és ezzel együtt annak menet közbeni elváltozása is. A minta azt is lehetővé teszi, hogy a bevájt peremek jobban hozzátapadjanak az úthoz, így például a nedves, esős időben nem kell tartani a vízenfutástól és a féktávolság megnövekedésétől sem.

A Hankook K 425 nagyszerűségének további oka, hogy a hagyományos abroncsokhoz képest 12%-kal csökkentették a gördülési ellenállását, a Hankook ezért alacsonyabb energia felhasználással gördül az utakon, ami pedig kevesebb üzemanyag felhasználást eredményez.

Ha megbízható nyári gumit keres, Hankook K 425 ideális megoldás!