ÁSZF

Általános szerzõdési feltételek

OrigoGumi Kft.
Székhely: 2131 Göd Termálfürdő körút 2.
Telephely: 1141 Budapest Fogarasi u. 117
Telefonszám: 06-70-265-8703 , 06-1-221-8305
fax: 06-1-221-8305
Adószám: 14566558-2-13

A OrigoGumi internetes oldalán azok vásárolhatnak, akik elfogadják jelen üzletszabályzatot.

Megrendelés

Az OrigoGumi internetes oldalán a vásárlás interneten keresztül lehetséges.
Az oldalon látható termékek ára az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót tartalmazza. Könnyûfém felnire csak 4db-os rendelést tudunk felvenni. A könnyûfém felniknél feltüntetett ár nem tartalmazza a tehermentesítõ gyûrûk árát. A könnyûfém felniknél feltûntetett ár a kerékcsavarok árát nem tartalmazza!
Az acél tárcsák ára nem tartalmazza a csavarok árát. A kiválasztott terméket a megrendelõ ûrlap kitöltésével tudja megrendelni. Az ûrlap kitöltése után az áruház automatikusan e-mailt küld a vásárlás részleteivel.
Az esetleges adatrögzítési hibákért felelõséget nem vállalunk!

Fizetés

A megrendelt termékek árát a vevõ a termék átvételekor az eladó telephelyén, vagy házhozszállítás esetén a futárnak fizeti. Speciális termékek esetén cégünk a teljesítést elõleg megfizetése esetén teljesíti.

Házhozszállíás/ áru átvétele:

A megrendelt termékeket belfödön az emailes visszaigazolás után 3 munkanapon belül házhozszállítjuk, vagy telephelyünkön a meghirdetett nyitvatartási idõ alatt át lehet venni. Az áru átvételekor a vevõ elismervénnyel vagy a számla aláírásával igazolja a hiánytalan és sérülésmentes teljesítést.

A vásárlástól való elállás joga

A megrendelt termékek kézhez vételétõl számított nyolc napon belül vásárlóinknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben az OrigoGumi Kft. köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésõbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követõ harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költségeit is a vevõ viseli.
Az OrigoGumi Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A termék sérülésébõl adódó költségek a vevõt terhelik.
Használt terméket a vásárlástól való elállás keretén belül semmilyen körülmények között nem veszünk vissza.

Garancia, szavatosság

A OrigoGumi Kft. az általa eladott termékre a hatályos jogszabályoknak megfelelõ szavatossági idõt vállal. Az ettõl eltérõ szavatossági idõ vagy jótállás és ennek idõtartama az adott áru mellett van feltüntetve.
Az OrigoGumi Kft. szavatossági és jótállási felelõsségére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.
Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetõség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges.
Az OrigoGumi Kft. a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.
Cégünk az általa eladott termékekre 12 hónap garanciát vállal. Az ettol eltérõ garanciális idõ az adott árucikken van feltüntetve, illetve a mellékelt garanciális okmányokon szerepel. A jótállási idõ kezdete a számla dátuma és amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is. A jótállási körbe nem esõ termékeinkre a vonatkozó jogszabályokban rögzített szavatossági idõ jár.
Személy, kisteher és terepjáró gumiabroncsok esetében a garancia csak akkor érvényesíthetõ, amennyiben az abroncsot átlagos használati körülmények között üzemeltetik és a felszerelésre valamint az üzemeltetésre vonatkozó elõírásokat továbbá a gyártó elõírásait betartják. Garanciális igény érvényesítésének feltétele a szakmûhelyben történõ felszerelés igazolása. A garancia érvényesítésének helye az OrigoGumi Kft.. budapesti telephelye: 1141 Budapest Fogarasi u. 117.
Szélsõséges út és használati körülmények esetében az OrigoGumi Kft. fenntartja a jogot a garanciális felelõsségének a jelen feltételektõl eltérõ mértékû szabályozására.
A garanciális igény nem érvényesíthetõ:
– helytelen tárolás miatti hibákra,
-a jármû vagy tartozékainak hibája, pl. helytelen futómû beállítás stb. által okozott hibákra,
-a vonatkozó szabványok, és a gyártó által adott elõírások figyelmen kívül hagyása miatti, szerelési- vagy üzemeltetési hibákra,
-javított abroncsokra,
-nem a rendeltetés szerinti célra használt abroncsok meghibásodására,
-baleset, rongálás vagy egyéb külsõ behatások okozta hibákra,
– versenyzés, sebességi vagy egyéb kísérleti használat közben bekövetkezõ hibákra.

Személyes adatok

A vevõk személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. A OrigoGumi Kft. a vásárlók adatait a szerzõdés teljesítése, és a szerzõdés feltételeinek késõbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak (futárszolgálat) átadja. Az alvállalkozók az OrigoGumi Kft. által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megõrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. A megrendeléskor megadott címen az OrigoGumi Kft. ügyfeleit jövõbeni ajánlatairól, akcióiról értesítheti.

Termékeink, és a hozzá tartozó információk

Oldalunk szerteágazó termékpalettát kínál vásárlói számára, egyre több területet lefedõ, folyamatosan bõvülõ termékkínálattal. A honlapon szereplõ termékek frissítését kollégáink nap mint nap folyamatosan végzik, párhuzamosan az új termékek / termékcsoportok feltöltésével. Azonban a rendkívül idõigényes feladat végrehajtása közben sajnos gyakorta szerepelnek az oldalon készlethiány vagy kifutott termék nélküli jelzéssel valójában már nem elérhetõ termékek is. Az oldalon szereplõ képek és szöveges információk tartalmazhatnak elírásokat, pontatlan vagy hibás adatokat, melyekért sajnos felelõsséget vállalni nem áll módunkban. A képek nem minden esetben azonosak teljes mértékben a termékkel.